А и В КОМЕРС ООДСтоки за еднократна употреба за бита

Плевен, ул.Кара Кольо 1 фабрика Строгозия
0897 505 955

Начало

А и В КОМЕРС ООД предлага изделия за еднократна употреба за бита. Фирмата е основен дистрибутор на мокри кърпи Freshmaker за Централна и Северна България. Фирмата предлага богато разнообразие от консумативи за дома и офиса - касови ролки, попивателни кърпи, домакински гъби, кърпи за ръце, кърпи за автомати, тоалетна и домакинска хартия.

А и В КОМЕРС ООД предлага доставка в рамките на страната.

 

Профилът на А и В КОМЕРС ООД е регистриран на адрес в Плевен, ул.Кара Кольо 1 фабрика Строгозия. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например a i v komers ood . А и В КОМЕРС ООД има обекти в следните градове: Плевен или на латиница pleven . Можете да се свържете с А и В КОМЕРС ООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на А и В КОМЕРС ООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.
 
 

Внимание!

Портала Ukazatel.bg и проекта B2B България са собственост на Нетмедиа БГ ООД и Нетмедиа Груп ЕООД. Всички други лица и фирми, които се представят за нас и предлагат услуги свързани с Б2Б България и Ukazatel.bg са измамници!


Aко попаднете на някои от тях моля да ни уведомите на нашия e-mail info@ukazatel.bg или на телефон 0879 944455.

Екипа на Ukazatel.bg