Аква Дар 11 ООДПроизводство на плавателни съдове

Видин,
0895 525 392
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Аква Дар 11 ООД

АКВАДАР 11 ООД ВИДИН. ПРОИЗВОДСТВО НА ПЛАВАТЕЛНИ СЪДОВЕ
АКВА ДАР - е лицензиран производител на малки плавателни съдове
одобрени от БКР със свидетелство N:153.
Фирмата извършва:

ремонт на корпуси, монтаж и ремонт на двигатели
поддръжка на лодки и яхти почистване и зазимяване
съхранение в осигурени помещения

Канутата са изработени от стъклопластмаса, еднокорпусни с открит кокпит за пътници и товари.
Лодките са изработени от стъклопластмаса и са с двойно дъно, затварящи с корпуса обеми и осигуряващи непотъваемост.
ЛОДКА
ЦЕНА: 1860лв.с ДДСКАНУ
ЦЕНА: 1200лв.с ддс
Профилът на Аква Дар 11 ООД е регистриран на адрес в Видин, . Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например akva dar 11 ood . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Аква Дар 11 ООД услуги написани на кирилица Производство на лодки за риболов, Производство на кану или с латиница proizvodstvo na lodki za ribolov, proizvodstvo na kanu . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Аква Дар 11 ООД продукти написани на кирилица Лодка за риболов PB-398, Кану или с латиница lodka za ribolov PB-398, kanu . Аква Дар 11 ООД има обекти в следните градове: Видин или на латиница vidin . Можете да се свържете с Аква Дар 11 ООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Аква Дар 11 ООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »