АКВАДИЗАЙН ЕООДЗоомагазин

София, ул. Иван Боримечката № 1 (лице на бул. „Климент Охридски”, срещу Лесотехническия университет, на 100 м от магазин „Фантастико”)
0878 46 33 23, 0878 46 33 23
Продукти Услуги    

Описание на дейността на АКВАДИЗАЙН ЕООД

В магазини АКВАДИЗАЙН предлагаме аквариуми – готови и по поръчка, както и поддръжка за тях. При нас можете да откриете аквариумни рибки, храни и пособия за вашето хоби. А зоомагазинът ни предоставя храни и аксесоари за домашните Ви любимци.
Профилът на АКВАДИЗАЙН ЕООД е регистриран на адрес в София, ул. Иван Боримечката № 1 (лице на бул. „Климент Охридски”, срещу Лесотехническия университет, на 100 м от магазин „Фантастико”). Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например akvadizajn eood . Можете да се свържете с АКВАДИЗАЙН ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на АКВАДИЗАЙН ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »