АМБРА 90 ЕООД

Ямбол, Ямбол, ул. "Любен Каравелов" №9
0895915888
Продукти Услуги    

Описание на дейността на АМБРА 90 ЕООД

Зоомагазин Амбра предлага на своите клиенти продажба на различни видове животни (птици, гризачи, кучета, котки, риби), храни и аксесоари за тях.
Предлагаме Ви разнообразие от храни, аксесоари, козметика, клетки, легла и играчки за вашите домашни любимци, при това на атрактивни цени, като винаги ще бъдете обслужени от високо квалифициран и учтив персонал.
Профилът на АМБРА 90 ЕООД е регистриран на адрес в Ямбол, Ямбол, ул. "Любен Каравелов" №9. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например ambra 90 eood . Можете да се свържете с АМБРА 90 ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на АМБРА 90 ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »