АСМПФТР - МЦ Цвятко Бояджиев ЕТ

Стара Загора, ул. "Генерал Столетов" 2
0879 322 190, 042 230 155
Продукти Услуги    

Описание на дейността на АСМПФТР - МЦ Цвятко Бояджиев ЕТ

HBO Medical Support Center е медицински център с модерна апаратура, в който се осъществява лечение с кислород в специална барокамера. Терапията с кислород има доказано благоприятно въздействие върху организма на човек и се използва за лечение на редица заболявания като аутизъм, гастрит, колит, алцхайер, УНГ, състояния след лъчетерапия и други.
Профилът на АСМПФТР - МЦ Цвятко Бояджиев ЕТ е регистриран на адрес в Стара Загора, ул. "Генерал Столетов" 2. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например asmpftr - mtc tcviatko boiadjiev et . Можете да се свържете с АСМПФТР - МЦ Цвятко Бояджиев ЕТ по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на АСМПФТР - МЦ Цвятко Бояджиев ЕТ е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »