"БГ ФОЛК КЛУБ ВЕРЕЯ" ЕООД ЕООД

Малка Верея, с. Малка Верея 6045 ул."6" No 10
0879643457
Продукти Услуги    

Описание на дейността на "БГ ФОЛК КЛУБ ВЕРЕЯ" ЕООД ЕООД

Фирма БГ Фолк Клуб Верея ЕООД провежда концерти,фестивали,форуми и мероприятия в областта на българския фолклор,както и ежегодни срещи с българските ни сънародници работещи в чужбина.Организиране на детски фолклорни театри и други образователни програми подчинени на българския фолклор.
http://www.folk-chicago.com/
Профилът на "БГ ФОЛК КЛУБ ВЕРЕЯ" ЕООД ЕООД е регистриран на адрес в Малка Верея, с. Малка Верея 6045 ул."6" No 10. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например "bg folk klub vereya" eood eood . Можете да се свържете с "БГ ФОЛК КЛУБ ВЕРЕЯ" ЕООД ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на "БГ ФОЛК КЛУБ ВЕРЕЯ" ЕООД ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »