Бижута Фортуна - Емил Рангелов ЕТ

Пловдив, пл. "Александър I" 42
0889/006067, 032/623 165
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Бижута Фортуна - Емил Рангелов ЕТ

Ние предлагаме не просто бижута, а мечти!
Изработваме бижутата от естествени камъни брилянти, сапфири, рубини, изумруди, японски перли Акоя. Отличаваме се с интересен дизайн, перфектна изработка, прецизен монтаж и различния шлайф на камъните! Изработваме цветя тип Фаберже, ръчно гравирани камеи от сардоникс, слонова кост и корал, антикварни бижута, светбени и годежни пръстени.
Профилът на Бижута Фортуна - Емил Рангелов ЕТ е регистриран на адрес в Пловдив, пл. "Александър I" 42. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например bijuta fortuna - emil rangelov et . Можете да се свържете с Бижута Фортуна - Емил Рангелов ЕТ по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Бижута Фортуна - Емил Рангелов ЕТ е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »