БТЛ Индъстрийз АД

Пловдив, бул. "Пещерско шосе" 30, Пловдив, България
+359 32 622 252, +359 32 622 252
Продукти Услуги    

Описание на дейността на БТЛ Индъстрийз АД

BTL предлага високотехнологична линия медицинска апаратура, в направление физиотерапия, кардиология и естетична медицина. Медицинската техника на BTL осигурява революционни хай-тек решения за ултразвукова и лазерна терапия, които намират широко приложение във физиотерапията. Компанията предлага и ню ейдж технологии за неинвазивни процедури, в областта на естетичната медицина, както и висококачествена апаратура, в помощ на кардиологията.
БТЛ
Профилът на БТЛ Индъстрийз АД е регистриран на адрес в Пловдив, бул. "Пещерско шосе" 30, Пловдив, България. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например btl indastrijz ad . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от БТЛ Индъстрийз АД услуги написани на кирилица Медицинска Апаратура БТЛ или с латиница meditcinska aparatura btl . Можете да се свържете с БТЛ Индъстрийз АД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на БТЛ Индъстрийз АД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »