Д-р Вергиния Георгиева Природна медицина и гладолечение

София, ж.к. "Надежда" 1 бл. 111, партер, ап.2
0878 544 668, 02 98 01 777
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Д-р Вергиния Георгиева

Доктор Вергиния Георгиева

Клуб “ПРИРОДА ЗА ЗДРАВЕ” с д-р Вергния Георгиева - Искате ли да срещнете много приятели, да се преборите с хроничната умора и стреса, да се чувствате по-здрави, по-млади и по-красиви? Отделете малко време и за себе си! Вашите тяло и психика ще Ви бъдат благодарни! Всичко е хубаво на теория, проверете го и в действителност! Чакаме Ви!
Лечение
Рехабилитация
Очистване
Възстановяване

За нас
Имате ли нужда от активна и пълноценна почивка, здравословно и природосъобразно пречистване на организма, презареждане на тялото с живителна енергия чрез комбинация от масажи, терапевтични процедури, двигателни занимания, излети и веселие?
Имате ли нужда от освобождаване от излишни килограми, разкрасителни и тонизиращи програми, провеждани в условията на уникално оздравително съчетание от чист въздух, минерална вода и съхранена околна среда?


$(document).ready(function() {$('.slideshow_fade').cycle({fx: 'fade'});});


Тогава Вие се нуждаете от нас - екип от лекари и рехабилитатори, отдадени на идеята за постигане и поддържане на здраве чрез прилагане на законите и възможностите на природата.


Център за природна медицина


Центърът за природна медицина и гладолечение “Д-р Вергиния Георгиева” предлага комплексно решение за лечение на редица заболявания, рехабилитация и пълно възстановяване, чрез прилагане на клинични, медицински и природосъобразни средства по време и след провеждане на лечението.
Центърът разполага със свръхмодерна апаратура Бодискенер "Сензитив" 500, разработена от екип от лекари, биохимици, ядрени физици, фармаколози и редица други специалисти. Проектирана е за нуждите на космически програми и е използван за експресна диагностика, лечение и възстановяване на космонавтите преди и след полет.


Възползвайте се от уреда за йонна детоксикация. Това е високотехнологично устройство, което помага на тялото да се пречиства само посредством детоксикираща водна баня на стъпалата с електроди от мед и неръждаема стомана. Процедурата пречиства и същевременно стимулира и запазва равновесието на биоенергията.Терапии


Лечебна система на д-р Бах

Парафанго терапия

Психотерапия


Терапия с пробиотици и хранителни добавки

Йога терапия – ръководена от опитен инструктор
Програми


Програма "Перфектна фигура" – здравословно хранене, здравословно отслабване, редукция на тегло – 8 до 10 % от теглото.

Програма "Клеопатра" – здраве, антистрес, релакс и красота с натурални продукти от далечния изток, арома и музикотерапия.Програма "Детокс" – мощно пречиставане на целия организъм, редукция на тегло – 8 до 10 %, тонизиращ и подмладяващ ефект.

Програма "Здрави и жизнени" – здравословно хранене, здравословно отслабване, редукция на тегло.

Екип

В нашия център можете да разчитате на обединените знания, усилия и опит на специално подбран и балансиран екип.д-р Вергиния Георгиева - основател и научен ръководител;

д-р Анелия Маждракова - педиатрия, хомеопатия, алтернативни терапии;

д-р Димитър Янев - УНГ, хомеопатия;


Николай Милушев - психолог и терапевт;

Стояна Тодорова - психолог;

терапевти и инструктори - сертифицирани и доказани специалисти;
Профилът на Д-р Вергиния Георгиева е регистриран на адрес в София, ж.к. "Надежда" 1 бл. 111, партер, ап.2. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например d-r verginiia georgieva . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Д-р Вергиния Георгиева услуги написани на кирилица Диагностка, Терапии, Програми или с латиница diagnostka, terapii, programi . Д-р Вергиния Георгиева има обекти в следните градове: София или на латиница sofiia . Можете да се свържете с Д-р Вергиния Георгиева по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Д-р Вергиния Георгиева е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.