Де' Кора арт Производство на плетени мебели от ракита

Българово, ул. Димчо Дебелянов № 7
0884 704 413, 0887946363
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Де' Кора арт

Проектиране, производство и ремонт на плетени мебели от ракита - подходящи за дома и градината. Фирмата е насочена към мебелното производство. Градинската мебел изработена от ракита е резултат на столетна традиционна технология. Фирма Декора арт прави ремонт на ратанови мебели внос от чужбина. Има осъществени 8 проекта на зеленчукови магазини в района на град Бургас. Фирмата работи на национално ниво.
Профилът на Де' Кора арт е регистриран на адрес в Българово, ул. Димчо Дебелянов № 7. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например de' kora art . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Де' Кора арт услуги написани на кирилица Производство и ремонт на мебели от ракита, Проектиране и дизайн или с латиница proizvodstvo i remont na mebeli ot rakita, proektirane i dizajn . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Де' Кора арт продукти написани на кирилица Плетени маси от ракита, Плетени столове от ракита, Плетени канапета от ракита, Фотьойли и дивани от ракита, Стелажи, етажерки и цветарници, Кошничарски изделия от ракита или с латиница pleteni masi ot rakita, pleteni stolove ot rakita, pleteni kanapeta ot rakita, fotaojli i divani ot rakita, stelaji, etajerki i tcvetarnitci, koshnicharski izdeliia ot rakita . Де' Кора арт има обекти в следните градове: Българово или на латиница balgarovo . Можете да се свържете с Де' Кора арт по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Де' Кора арт е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »