Дейвид Постал Маркет ООДОборудване и материали за козметични и фризьорски салони

Пловдив, ул. Белград 10
032 94 33 05
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Дейвид Постал Маркет ООД

Вносител на оборудване и материали за козметични и фризьорски салони.
Профилът на Дейвид Постал Маркет ООД е регистриран на адрес в Пловдив, ул. Белград 10. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например dejvid postal market ood . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Дейвид Постал Маркет ООД продукти написани на кирилица Измивна колона, ФРИЗЬОРСКИ СТОЛОВЕ, Термоустойчива стойка или с латиница izmivna kolona, frizaorski stolove, termoustojchiva stojka . Дейвид Постал Маркет ООД има обекти в следните градове: Пловдив или на латиница plovdiv . Можете да се свържете с Дейвид Постал Маркет ООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Дейвид Постал Маркет ООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »