Декавет ЕООДВетеринарен кабинет

София, ул.Любата 19
098 890 6280
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Декавет ЕООД

Във ветеринарен кабинет "Декавет" се извършват прегледи, клинични изследвания, ехография, стоматологични процедури и обща хирургия.
Предлагат се храни, аксесоари и лечебни храни.
Профилът на Декавет ЕООД е регистриран на адрес в София, ул.Любата 19. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например dekavet eood . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Декавет ЕООД услуги написани на кирилица Прегледи, Лабораторни изследвания, Хирургия или с латиница pregledi, laboratorni izsledvaniia, hirurgiia . Декавет ЕООД има обекти в следните градове: София или на латиница sofiia . Можете да се свържете с Декавет ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Декавет ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »