ДжиХъни ЕООД

Казанлък, бул. Княз Александър Батенберг 39
0885 700 133
Продукти Услуги    

Описание на дейността на ДжиХъни ЕООД

GHoney е българска компания предлагаща пчелни суперхрани (пчелен мед, пчелен цветен прашец, прополис, пчелен восък, клеева тинктура), и натурална козметика с пчелни продукти - натурални сапуни с мед, кремове и лосиони за тяло с мед.

Пчелинът GHoney се намира в екологично чист район, в сърцето на Средна гора. Там пчелите старателно събират есенцията на природата, за да достигне тя до вас с цялата си енергия.
Профилът на ДжиХъни ЕООД е регистриран на адрес в Казанлък, бул. Княз Александър Батенберг 39. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например djihani eood . Можете да се свържете с ДжиХъни ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на ДжиХъни ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »