Фъртунов Адвокатска кантора

Габрово, ул. Орловска 29
0898976181
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Фъртунов

Адвокатската кантора предлага услуги в областта на Обществените поръчки, Търговското, Гражданското и Адиминстативното право, както и правна защита в областта на Наказателното право.
Профилът на Фъртунов е регистриран на адрес в Габрово, ул. Орловска 29. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например fartunov . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Фъртунов продукти написани на кирилица Правни услуги и консултации или с латиница pravni uslugi i konsultatcii . Фъртунов има обекти в следните градове: Габрово или на латиница gabrovo . Можете да се свържете с Фъртунов по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Фъртунов е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »