Грудеви ЕООДСглобяеми къщи

Варна,
0899 51 32 91, ГРУДЕВИ ЕООД ГР.ВАРН
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Грудеви ЕООД

Построяването на дървени сглобяеми къщи е резултат от съвместната работа на екип от проектанти и строителя. Нашият четвърт вековен опит показа, че най- добър успех се постига, когато всички работим за един интерес – интересът на инвеститора. Използвайки достиженията на съвременната архитектура и прилагайки екологични естествени материали, къщите предлагани от нас са удобни, добре изолирани и лесни за поддържане.
Профилът на Грудеви ЕООД е регистриран на адрес в Варна, . Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например grudevi eood . Можете да се свържете с Грудеви ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Грудеви ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »