Хотел - ресторант Червената къща Червената къща София

София, ул. Парчевич 33
0889 81 11 81
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Хотел - ресторант Червената къща

Това е най-новият пица-ресторант ЧЕРВЕНАТА КЪЩА. Приятният интериор и спокойната атмосфера ще ви откъснат от напрегнатото ежедневие. Ресторантът разполага с 3 просторни етажа и над 150 места.
Профилът на Хотел - ресторант Червената къща е регистриран на адрес в София, ул. Парчевич 33. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например hotel - restorant chervenata kashta . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Хотел - ресторант Червената къща продукти написани на кирилица Ястия с миди или с латиница iastiia s midi . Хотел - ресторант Червената къща има обекти в следните градове: София или на латиница sofiia . Можете да се свържете с Хотел - ресторант Червената къща по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Хотел - ресторант Червената къща е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »