Хотел Тракия

Ивайловград, ул. Капитан Петко Войвода 23
0888 134 237
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Хотел Тракия

Централното разположение на хотел-ресторант "Тракия" в Ивайловград го прави идеална дестинация за отсядане. Хотелът предлага всички съвременни удобства и уют. Близо до хотела има градски парк, много заведения, както и автогара, аптека и пощенски клон, а централното разположение дава възможност за лесно разглеждане на забележителностите на града.
Профилът на Хотел Тракия е регистриран на адрес в Ивайловград, ул. Капитан Петко Войвода 23. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например hotel trakiia . Можете да се свържете с Хотел Тракия по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Хотел Тракия е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »