Юнайтед Ийст Трейд Кампъни ООД

Варна, ул. Орех 2
0878638093, 0878638090
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Юнайтед Ийст Трейд Кампъни ООД

Юнайтед Ийст Трейд Кампани ООД е производител на богато многообразие от капитонирани платове и хастари. През годините се калихме в опит,който ни позволява да задоволяваме и най-капризните изисквания на нашите клиенти, защото и ние обичаме изпипването и на най-малкия детайл, както и да откликваме на нуждите им като работим заедно в екип и постигаме целите заедно, и това е най-голямото удовлетворение в нашата работа.
Профилът на Юнайтед Ийст Трейд Кампъни ООД е регистриран на адрес в Варна, ул. Орех 2. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например iunajted ijst trejd kampani ood . Можете да се свържете с Юнайтед Ийст Трейд Кампъни ООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Юнайтед Ийст Трейд Кампъни ООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »