“ЖИВА – насока в живота“

София, ул.Шипка № 15, ет. 2, гр.София, пк.1504
0877 677 834, 024235598
Продукти Услуги    

Описание на дейността на “ЖИВА – насока в живота“

“ЖИВА – насока в живота“ е терапевтичен рехабилитационен център за лечение на зависимости.

Ние прилагаме вече утвърдения европейски модел, който използва различни психологически направления в лечението на зависимостите.
Change & Grow се основава на взаимопомощта и е предназначен за всички, които искат да се учат и живеят в решението на собствените си проблеми, използвайки петте основни принципа:

Истина
Приемане
Благодарност
Любов
Отгов
Профилът на “ЖИВА – насока в живота“ е регистриран на адрес в София, ул.Шипка № 15, ет. 2, гр.София, пк.1504. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например “jiva – nasoka v jivota“ . Можете да се свържете с “ЖИВА – насока в живота“ по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на “ЖИВА – насока в живота“ е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »