Йога Мандала ЕООД

София, бул. Мария Луиза 58
0894488809
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Йога Мандала ЕООД

Ние сме Мандала. Съществуваме като йога студио „Йога Мандала“ в София от 8 години, а от 1 година сме център за йога и вътрешна трансформация. Това е безопасно пространство, в което всеки посетител се чувства сигурен и подкрепен в личната си трансформация. Нашата мисия е да предложим на посетителите си разнообразни практики и терапии, които задоволяват нуждата на съвременния човек да намери едно по-цялостно съществуване отвъд оцеляването.
Профилът на Йога Мандала ЕООД е регистриран на адрес в София, бул. Мария Луиза 58. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например joga mandala eood . Можете да се свържете с Йога Мандала ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Йога Мандала ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »