ЙОНИ-98 - ЙОРДАНКА ХРИСТОВА ЕТ

София, ул. ДИВНА 5
0885132009
Продукти Услуги    

Описание на дейността на ЙОНИ-98 - ЙОРДАНКА ХРИСТОВА ЕТ

Търговия с всякакъв вид стоки в страната и чужбина, внос и износ, производство и реализация на промишлени стоки за бита и средства за производство, продажба на хранителни продукти, покупко-продажба на недвижими имоти, строителство и продажба на готов строителен продукт, педагогически и преводачески услуги, таксиметрови услуги, предприемаческа и посредническа дейност, маркетинг, инженеринг, лизинг, транспортна дейност, битови услуги, кзкто и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.
Профилът на ЙОНИ-98 - ЙОРДАНКА ХРИСТОВА ЕТ е регистриран на адрес в София, ул. ДИВНА 5. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например joni-98 - jordanka hristova et . Можете да се свържете с ЙОНИ-98 - ЙОРДАНКА ХРИСТОВА ЕТ по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на ЙОНИ-98 - ЙОРДАНКА ХРИСТОВА ЕТ е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »