ЙОР АКАУНТИНГ ЕООД

София, гр. София, кв. Изгрев, ул. "Лъчезар Станчев" № 9, ет. 7, офис 708
+359 876 85 06 58
Продукти Услуги    

Описание на дейността на ЙОР АКАУНТИНГ ЕООД

Ние сме фирма, занимаваща се с цялостно счетоводно обслужване. Предлагаме следните услуги - счетоводни услуги, ТРЗ обслужване, регистрация по ДДС, данъчни консултации и регистрация на фирми. Ние ще Ви помогнем да намерите най-добрите счетоводни услуги за бизнеса си с помощта на екип от опитни счетоводители и високо квалифицирани данъчни експерти.
Профилът на ЙОР АКАУНТИНГ ЕООД е регистриран на адрес в София, гр. София, кв. Изгрев, ул. "Лъчезар Станчев" № 9, ет. 7, офис 708. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например jor akaunting eood . Можете да се свържете с ЙОР АКАУНТИНГ ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на ЙОР АКАУНТИНГ ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »