ЙОРДАН ГЕОРГИЕВ-4512 ЕТ

Струмяни, Мрамора 9
0888664935
Продукти Услуги    

Описание на дейността на ЙОРДАН ГЕОРГИЕВ-4512 ЕТ

ПРОИЗВОДСТВЕНА И ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА,ВНОС,ИЗНОС,РЕЕКСПОРТ,ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ,КОМИСИОНЕРСТВО,ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО,КОНСИГНАЦИЯ,МАРКЕТИНГОВА ДЕЙНОСТ,РЕКЛАМНА,КОНСУЛТАНТСКА,ИНЖЕНЕРИНГОВА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ,ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ДВИЖИМО И НЕДВИЖИМО ИМУЩЕСТВО,ФИНАНСОВО-БРОКЕРСКА ДЕЙНОСТ,ГАРАНЦИОНЕН И ИЗВЪНГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ,ЛИЗИНГ,ОРГАНИЗИРАНЕ НА ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЪОРСТВО,ПРОЕКТИРАНЕ,ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ИЗГРАЖДАНЕ НА ПРОИЗВОДСТВЕНИ,ТЪРГОВСКИ,ТРИСТИЧЕСКИ,АДМИНИСТРАТИВНИ,СКЛАДОВИ ОБЕКТИ,ОРГАНИЗИРАНЕ НА ШКОЛИ И КУРСОВЕ,ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ С ЛОВНО-РИБАРСКСИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ И СЪОРЪЖЕНИЯ,СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНА ДЕЙНОСТ,ПРОИЗВОДСТВО,ИЗКУПУВАНЕ,ПРЕРАБОТКА И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ-РАСТИТЕЛНА И ЖИВОТИНСКА,ИЗВЪРШВАНЕ НА ШИВАШКИ И ПЛЕТАЧЕСКИ УСЛУГИ,ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЕЛЕКТРОННИ И ЗАБАВНИ ИГРИ,АВТОБОЯДЖИЙСКИ И АВТОРЕМОНТНИ УСЛУГИ.
Профилът на ЙОРДАН ГЕОРГИЕВ-4512 ЕТ е регистриран на адрес в Струмяни, Мрамора 9. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например jordan georgiev-4512 et . Можете да се свържете с ЙОРДАН ГЕОРГИЕВ-4512 ЕТ по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на ЙОРДАН ГЕОРГИЕВ-4512 ЕТ е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »