ЙОРДАН ИЛИЕВ ЕТ

Перник, кв. ГОРНО МОГИЛИЧЕ 41
076607413
Продукти Услуги    

Описание на дейността на ЙОРДАН ИЛИЕВ ЕТ

ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ УСЛУГИ НА ГРАЖДАНИ И ФИРМИ. ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ. ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. РЕСТОРАНТЪОРСТВО И КАФЕТЕРИЯ. ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ В ПЪЛЕН ОБЕМ. ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ. СЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ ЗА БИТА И НАСЕЛЕНИЕТО. ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС ЗЕМЕДЕЛСКА И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ. ВЪНШНОТЪРГОВСКА И ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ В ПЪЛЕН ОБЕМ ПО ЦЕЛИЯ ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ.
Профилът на ЙОРДАН ИЛИЕВ ЕТ е регистриран на адрес в Перник, кв. ГОРНО МОГИЛИЧЕ 41. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например jordan iliev et . Можете да се свържете с ЙОРДАН ИЛИЕВ ЕТ по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на ЙОРДАН ИЛИЕВ ЕТ е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »