ЙОРДАНКА БАНЧЕВА ЕТ

Шумен, ул. ЦАР ИВАН АЛЕКСАНДЪР 9, вх. 1, ет. 5, ап. 11
054833093
Продукти Услуги    

Описание на дейността на ЙОРДАНКА БАНЧЕВА ЕТ

РЕКЛАМНА И ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА, ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ И НЕПРОМИШЛЕНИ СТОКИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ, БАРТЕРНИ И ОБМЕННИ СДЕЛКИ В СТРАНАТА, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ТРАНСПОРТНО СПЕДИТОРСКИ УСЛУГИ СЪС СОБСТВЕНИ И ДРУГИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ, ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЪОРСТВО, ПРОИЗВОДСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКА И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ, КАФЕ АПЕРАТИВ, ПРОДАЖБА НА АЛКОХОЛНИ, БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ.
Профилът на ЙОРДАНКА БАНЧЕВА ЕТ е регистриран на адрес в Шумен, ул. ЦАР ИВАН АЛЕКСАНДЪР 9, вх. 1, ет. 5, ап. 11. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например jordanka bancheva et . Можете да се свържете с ЙОРДАНКА БАНЧЕВА ЕТ по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на ЙОРДАНКА БАНЧЕВА ЕТ е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »