ЙОВЧО ЦАНЕВ ЕТ

Варна, ул. ЦИМЕРМАН 36
0888838217
Продукти Услуги    

Описание на дейността на ЙОВЧО ЦАНЕВ ЕТ

Външна и вътрешна търговия, реекспорт, бартерни и комисионни сделки, посредническа и маркетингова дейност, ремонтна и монтажна дейност, хотелиерство, ресторантъорство, туризъм, строителна дейност, ремонтна и монтажна дейност, превоз на пътници и товари, услуги за физически и юридически лица, производствена дейност, кораборемонтни, машиностроителни и автоуслуги.
Профилът на ЙОВЧО ЦАНЕВ ЕТ е регистриран на адрес в Варна, ул. ЦИМЕРМАН 36. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например jovcho tcanev et . Можете да се свържете с ЙОВЧО ЦАНЕВ ЕТ по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на ЙОВЧО ЦАНЕВ ЕТ е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »