Кронос Рикавъри Мениджмънт

София, ул. 8-Декември 13, офис 11
02 44 00 300
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Кронос Рикавъри Мениджмънт

Кронос Рикавъри Мениджмънт ЕООД е риск мениджмънт компания с обширни познания в сферата на отпускане, управление, преструктуриране и събиране на кредитни портфейли. Екипът ни е съставен от експерти с дългогодишен опит в продажби, управление на риска и събиране на проблемни вземания, натрупан в едни от най-успешните финансови институции на пазара.
Профилът на Кронос Рикавъри Мениджмънт е регистриран на адрес в София, ул. 8-Декември 13, офис 11. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например kronos rikavari menidjmant . Кронос Рикавъри Мениджмънт има обекти в следните градове: София или на латиница sofiia . Можете да се свържете с Кронос Рикавъри Мениджмънт по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Кронос Рикавъри Мениджмънт е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »