Laser Style

София, кв. Бенковски, ул. Оралица 32
02/44 144 13, 0878724007
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Laser Style

Фирмата се занимава с производство на изделия от метал, ПДЧ, МДФ, стъкло и плексиглас. Специализирана е в изработката и производство на крайни изделия, в които участват посочените материали.
Laser Style произвежда метални блиндирани врати, противопожарни врати, интериорни, игрални автомати, и парапети и всякакви метални изделия и конструкции. Също така произвеждаме обзавеждане и оборудване за магазини, вградени гардероби, складови пространства и др.
Фирмата продава солариуми, които ги произвеждаме ние. Солариумите са с лампи от 160W Silvania PBO R 3,3 %, 48 бр. Фимата има разработена лизингова схема.
Предлагаме на своите клиенти услугата лазерно рязане.
Другата дейност на фирмата е интериорно проектиране и производство на цялостно обзавеждане на домове, магазини, офиси и заведения от МДФ, ПДЧ, метал, плексиглас и други материали
Профилът на Laser Style е регистриран на адрес в София, кв. Бенковски, ул. Оралица 32. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например Laser Style . Можете да се свържете с Laser Style по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Laser Style е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.