Медика 3 Дент Стоматологична клиника

Варна, ул. Дръзки 9
0896 865 375, 052 63 02 54
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Медика 3 Дент

През 2001г Медика 3 Дент става част от световното стоматологично семейство, като излиза на международния пазар, чрез своите кабинети във Варна, Шумен и Златни пясъци. Това е една много гъвкава стоматологична клиника със силно присъствие на вътрешния и външния пазар – има стабилен поток от пациенти от Израел, Англия, Германия, Скандинавия и други страни.
Д-р Тодорова, с нейния 20-годишен опит, може да ви даде шанс за нов живот. По-малко от седмица е достатъчно за ортопедично лечение, благодарение на доброто сътрудничество между зъболекарите и зъботехниците. Това ще промени живота ви към по-добро. Д-р Тодорова предлага на своите пациенти комбиниран подход към техните зъби, където здравите зъби и правилната им форма и дължина образуват една красива усмивка.
Профилът на Медика 3 Дент е регистриран на адрес в Варна, ул. Дръзки 9. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например medika 3 dent . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Медика 3 Дент услуги написани на кирилица Естетични фотополимерни обтурации, Почистване на зъбен камък, Избелване на зъби, Поставяне на металокерамика, Поставяне и изработка на протези, Поставяне и изработка на брекети, Детска стоматология, Екстракция на зъби и мъдреци, Изработка и поставяне на импланти или с латиница estetichni fotopolimerni obturatcii, pochistvane na zaben kamak, izbelvane na zabi, postaviane na metalokeramika, postaviane i izrabotka na protezi, postaviane i izrabotka na breketi, detska stomatologiia, ekstraktciia na zabi i madretci, izrabotka i postaviane na implanti . Медика 3 Дент има обекти в следните градове: Варна, Шумен или на латиница varna, shumen . Можете да се свържете с Медика 3 Дент по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Медика 3 Дент е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »