Михал Мебел ЕТМебелна къща Поморие

Поморие, ул.Манастирска 1
0888304339
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Михал Мебел ЕТ

Мебели за дома и офиса.
Профилът на Михал Мебел ЕТ е регистриран на адрес в Поморие, ул.Манастирска 1. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например mihal mebel et . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Михал Мебел ЕТ услуги написани на кирилица Уреди и техника или с латиница uredi i tehnika . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Михал Мебел ЕТ продукти написани на кирилица Спални, Кухненско обзавеждане или с латиница spalni, kuhnensko obzavejdane . Михал Мебел ЕТ има обекти в следните градове: Поморие или на латиница pomorie . Можете да се свържете с Михал Мебел ЕТ по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Михал Мебел ЕТ е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »