МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА "СВ. БОГОРОДИЦА", НА ЕООД

Нареченски бани, Панорама 8
03342 2212, 0888 105105
Продукти Услуги    

Описание на дейността на МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА "СВ. БОГОРОДИЦА", НА ЕООД

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА „СВЕТА БОГОРОДИЦА” ЕООД – с.Нареченски бани е здравно заведение за профилактика, лечение и рехабилитация на стреса, заболявания на централната, периферната нервна система, сърдечно – съдовата система, болести на жлезите с вътрешна секреция.

Болницата има сключен договор с НЗОК за лечение по клинични пътеки /с направление от личния лекар/ за рехабилитация на заболявания на централната, периферната нервна система и опорно – двигателния апарат. Обслужва пациенти, ползващи рехабилитационната програма на НОИ. Гражданите имат и свободен достъп на напълно достъпни цени до услугите на здравното заведение, където се провежда комплексна физикална терапия с:

- водолечение (вани с минерална вода, подводен масаж, душове, басейн);
- физиотерапевтични процедури /пълна гама/;
- кинезитерапия /вкл. фитнес зала/;
- медикаментозно лечение;
- диетолечение;
- стоматологично лечение;

Основното средство за лечение е уникалната радонова минерална вода, която спада към групата на азотните терми, но с по – висока минерализация / М=1,6 г/л/. Водата е сулфатно – хидрокарбонатно натриева, калциева и радонова, с температура при извора 29 ° С. При спазване на съответните противопоказания е напълно безопасно провеждането на радоново балнеолечение 1-2 пъти годишно.

Лечебното заведение разполага със 192 легла, с обособени хотелски и медицински и кухненски блокове, свързани с топли връзки. Построена е върху 12 780 кв.м застроена и незастроена площ, в съседство с изключително красив парк за отдих.

Всички стаи в болницата имат кабелна телевизия и самостоятелен санитарен възел. Апартаментите разполагат и с телефон и вана. За комфорта на пациентите е осигурена отлична кухня с професионални готвачи, бар – ресторант и открит плувен басейн с полуолимпийски размери с монтирана съвременна пречиствателна станция.
Предвиден е паркинг за ЛМПС.

Болницата се намира в ниските Родопи, на 674 м. надморска височина, в долината на река Чая. Отстои на 45 км. от гр.Пловдив, на централния път Пловдив - Смолян.
Местонахождението на курорта го прави добра отправна точка към много исторически и природни забележителности в този край на Родопите – Асенова крепост, Бачковски манастир, Кръстова гора, курорта Пампорово, местностите – Чудни мостове и Хайдушки поляни.
В района съществуват отлични условия за провеждане на екскурзии, лов и риболов, подходящ е за посещение през всички сезони на годината.

ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ И РЕЗЕРВАЦИИ:

Тел: 03342 / 2212 ; 0888 / 105105
Профилът на МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА "СВ. БОГОРОДИЦА", НА ЕООД е регистриран на адрес в Нареченски бани, Панорама 8. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например mnogoprofilna bolnitca "sv. bogoroditca", na eood . Можете да се свържете с МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА "СВ. БОГОРОДИЦА", НА ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА "СВ. БОГОРОДИЦА", НА ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.