Ник Стиил ЕООДМебели Варна

Варна, ул.Дебър 33
0897 880 188, 0897 880 188
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Ник Стиил ЕООД

Директен внос на мебели за градинско и хотелско обзавеждане,ресторанти,барове,кафетнета,офиси
Профилът на Ник Стиил ЕООД е регистриран на адрес в Варна, ул.Дебър 33. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например nik stiil eood . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Ник Стиил ЕООД продукти написани на кирилица Градинско обзавеждане, Вътрешно обзавеждане, Бар столове, Основи за маси, Плотове за маси или с латиница gradinsko obzavejdane, vatreshno obzavejdane, bar stolove, osnovi za masi, plotove za masi . Ник Стиил ЕООД има обекти в следните градове: Варна, София или на латиница varna, sofiia . Можете да се свържете с Ник Стиил ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Ник Стиил ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »