Ню Вижън Ню ООД

София, бул. Сливница 141
0899 866 520
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Ню Вижън Ню ООД

GiftBox.bg e онлайн магазин за сувенири, подаръци, бижута, аксесоари за декорация.
При нас ще откриете подаръци за всеки повод: подаръци за рожден ден, за имен ден, подаръци за мъже, за жени, бизнес подаръци, подаръци за сватба и много други... Ще откриете всякакви аксесоари и декорации за дома, които са истински произведения на изкуството, за да създадете уютен и комфортен дом или офис. Мисията на нашия екип е да предостави качествени продукти и добро обслужване на своите клиенти! Направи бързо и лесно своята GiftBox кутия още сега! Нека заедно да подарим усмивки на важните за Вас хора!
Профилът на Ню Вижън Ню ООД е регистриран на адрес в София, бул. Сливница 141. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например niu vijan niu ood . Можете да се свържете с Ню Вижън Ню ООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Ню Вижън Ню ООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »