Оптика Лилия Оптика

Велико Търново, ул.Георги Бакалов 6Г
0887 882 230, 062 52 19 00

Начало

В Оптика Лилия можете да намерите огромен избор от продукти: диоптрични очила, контактни лещи и разтвори за лещи.

Оптика Лилия разполага със съвременно, модерно оборудване. Очни прегледи се извършват с последен клас японска компютърна апаратура с направление от личния лекар в кабинет 215,етаж 2  на Градската поликлиника - Велико Търново, както и в оптиките във Велико Търново и в Горна Оряховица.

При нас можете да намерите очила, лещи, рамки, както и да извършите ремонт на очила и почистване на стъкла и бижута

В Оптика Лилия предлагаме и изработка с френски автомат на фирма Essilor на всички видове диоптрични очила. При нас ще намерите слънчеви очила, диоптрични и цветни контактни и терапевтични лещи. Също така лещи за далтонисти, разтвори за лещи, очни капки и хранителни добавки за очно здраве, калъфи за очила и други аксесоари. При нас можете да се възползвате от услугата -  почистване на очила с ултразвукова ваничка, както и ремонт на очила.

Клиентите на пенсионно-осигурително дружество "Бъдеще" АД, ЦКБ Сила АД и ЗАД  Виктория Иншурънс получават много отстъпки от прегледи, диоптрични и слънчеви очила, очни капки и други.

Профилът на Оптика Лилия е регистриран на адрес в Велико Търново, ул.Георги Бакалов 6Г. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например optika liliia . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Оптика Лилия услуги написани на кирилица Ремонт на очила, Почистване на очила, Изработка на диоптрични очила или с латиница remont na ochila, pochistvane na ochila, izrabotka na dioptrichni ochila . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Оптика Лилия продукти написани на кирилица Очила, Лещи, Очни капки, Аксесоари или с латиница ochila, leshti, ochni kapki, aksesoari . Оптика Лилия има обекти в следните градове: Велико Търново, Велико Търново, Горна Оряховица или на латиница veliko tarnovo, veliko tarnovo, gorna oriahovitca . Можете да се свържете с Оптика Лилия по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Оптика Лилия е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.

 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.
С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »