СД ПЕТКО И ИВАН ДРАГАНОВИ С-ИЕ Трактори и инвентар

Пловдив, ул. Чорлу 14
0888 332 764
От 1991г. предлага на Българския пазар трактори и инвентар. В момента е официален дистрибутор на тракторите KIOTI, които са 4x4 от 20 до 90 к.с. с и без кабина с много много високо качество и всички екстри. Осигорява 2 год. гаранция и сервиз.
Профилът на СД ПЕТКО И ИВАН ДРАГАНОВИ С-ИЕ е регистриран на адрес в Пловдив, ул. Чорлу 14. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например sd petko i ivan draganovi s-ie . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от СД ПЕТКО И ИВАН ДРАГАНОВИ С-ИЕ продукти написани на кирилица Мотори, Трактори KIOTI, ТОРОРАЗПРЪСКВАЩИ РЕМАРКЕТА, Описание на трактор FOTON FT204, Трактор BCS модел INVICTUS, НАВЕСНИ ВЕНТИЛАТОРНИ ПРЪСКАЧКИ, Навесните дискови брани или с латиница motori, traktori KIOTI, tororazpraskvashti remarketa, opisanie na traktor FOTON FT204, traktor BCS model INVICTUS, navesni ventilatorni praskachki, navesnite diskovi brani . СД ПЕТКО И ИВАН ДРАГАНОВИ С-ИЕ има обекти в следните градове: Пловдив или на латиница plovdiv . Можете да се свържете с СД ПЕТКО И ИВАН ДРАГАНОВИ С-ИЕ по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на СД ПЕТКО И ИВАН ДРАГАНОВИ С-ИЕ е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.
 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален указател, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.