СД ПЕТКО И ИВАН ДРАГАНОВИ С-ИЕ Трактори и инвентар

Пловдив, ул. Чорлу 14
0888 332 764

Начало

СД ПЕТКО И ИВАН ДРАГАНОВИ С-ИЕ води своето начало от 1991год. Първоначално фирмата функционира като магазин и сервиз за селскостопанска техника. Към днешна дата е официален вносител за България на Италианските трактори BCS, Китайските трактори FOTON и на Корейските трактори KIOTI, както и на много други известни производители на инвентар.
В своята 20 годишна история на българския пазар фирмата е реализирала близо 6500 бр. продадени трактори и инвентар.

 СД ПЕТКО И ИВАН ДРАГАНОВИ С-ИЕ залага на качествена земеделска техника и висок професионализъм в поддръжката и ремонта им.

Разполагаме с наличност от оригинални резервни части и гуми за целия експлоатационен живот на машините.

Предлагаме на нашите клиенти възможно най-изгодната и подходяща техника с която да развият своето земеделие.

 

Профилът на СД ПЕТКО И ИВАН ДРАГАНОВИ С-ИЕ е регистриран на адрес в Пловдив, ул. Чорлу 14. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например sd petko i ivan draganovi s-ie . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от СД ПЕТКО И ИВАН ДРАГАНОВИ С-ИЕ продукти написани на кирилица Мотори, Трактори KIOTI, ТОРОРАЗПРЪСКВАЩИ РЕМАРКЕТА, Описание на трактор FOTON FT204, Трактор BCS модел INVICTUS, НАВЕСНИ ВЕНТИЛАТОРНИ ПРЪСКАЧКИ, Навесните дискови брани или с латиница motori, traktori KIOTI, tororazpraskvashti remarketa, opisanie na traktor FOTON FT204, traktor BCS model INVICTUS, navesni ventilatorni praskachki, navesnite diskovi brani . СД ПЕТКО И ИВАН ДРАГАНОВИ С-ИЕ има обекти в следните градове: Пловдив или на латиница plovdiv . Можете да се свържете с СД ПЕТКО И ИВАН ДРАГАНОВИ С-ИЕ по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на СД ПЕТКО И ИВАН ДРАГАНОВИ С-ИЕ е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.