ЩАСТИЕ - 1960 - ФИРДЕС РАСИМ ЕТ

Кърджали, ЖК. СТУДЕН КЛАДЕНЕЦ, ул. ИЗВЪН ЧЕРТИТЕ, бл. 23, вх. А, ет. 4, ап. 16
0879576554
Продукти Услуги    

Описание на дейността на ЩАСТИЕ - 1960 - ФИРДЕС РАСИМ ЕТ

Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален преработен или обработен вид, покупко-продажба на автомобили и авточасти в страната и чужбина, производство на стоки с цел продажба, производство, изкупуване, преработка и пласмент на всякаква селскостопанска продукция, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, дейност на търговско представителство и посредничество, транспортна, превозна и таксиметрова дейност в страната и чужбина, хотелиерска, ресторантска, туристическа дейност, строително-монтажни работи, авторемонтни, бояджийски, железарски, дърводелски услуги, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.
Профилът на ЩАСТИЕ - 1960 - ФИРДЕС РАСИМ ЕТ е регистриран на адрес в Кърджали, ЖК. СТУДЕН КЛАДЕНЕЦ, ул. ИЗВЪН ЧЕРТИТЕ, бл. 23, вх. А, ет. 4, ап. 16. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например shtastie - 1960 - firdes rasim et . Можете да се свържете с ЩАСТИЕ - 1960 - ФИРДЕС РАСИМ ЕТ по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на ЩАСТИЕ - 1960 - ФИРДЕС РАСИМ ЕТ е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »