Сити Колор НРН ООДПрахово боядисване Перник

Перник, кв.Църква, ул. Кралевски път 1
0879 889 255, 0879 889 266;
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Сити Колор НРН ООД

Прахово боядисване
Профилът на Сити Колор НРН ООД е регистриран на адрес в Перник, кв.Църква, ул. Кралевски път 1. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например siti kolor nrn ood . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Сити Колор НРН ООД услуги написани на кирилица Прахово боядисване, Песъкоструене/ Бластиране, Галванизация или с латиница prahovo boiadisvane, pesakostruene/ blastirane, galvanizatciia . Сити Колор НРН ООД има обекти в следните градове: Перник или на латиница pernik . Можете да се свържете с Сити Колор НРН ООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Сити Колор НРН ООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »