Ски училище Интерски Пампорово

Пампорово, Паркинг ски център 2
0888578193, 0887935757
Интерски Пампорово е българо - английски фамилен бизнес създаден през 2004г,с натрупан опит в тази сфера повече от 25 години. Ските освен спорт за нас са удоволствие и начин на живот! Всички наши ски инструктори имат нужната квалификация за обучение на ск
Профилът на Ски училище Интерски Пампорово е регистриран на адрес в Пампорово, Паркинг ски център 2. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например ski uchilishte interski pamporovo . Можете да се свържете с Ски училище Интерски Пампорово по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Ски училище Интерски Пампорово е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.
 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.

Можете и да ни дадете едно плюсче в Google. С това ще допринесете повече хора да се възползват абсолютно безплатно от нашата услуга, която с всеки изминал ден става по-качествена.
С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »