Сладкарска Къща Мики Маус Сладкарска Къща

Асеновград, Иван Асен Втори 74
0899 813 650, 0899 395 399

Детски торти

Красиви торти за Вашите деца. За новородени, кръщенки, рождени дни и специални поводи.