Стоян Петров Психологически кабинет Пловдив

Пловдив, ул." Леонардо Да Винчи" 47
+359887733826
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Стоян Петров

– Консултиране и оказване на емоционална подкрепа на клиенти с нарушен контрол в храненето.
– Психологическо консултиране при емоционално хранене и неконтролирано преяждане свързано с психологичен синдром.
– Консултиране при наднормено тегло на психогенна основа. Компулсивно хранене.
– Когнитивно-поведенческа терапия при хранителните разстройства и работа с рискови групи – Анорексия, Булимия, Хиперфагия, Орторексия.

Профилът на Стоян Петров е регистриран на адрес в Пловдив, ул." Леонардо Да Винчи" 47. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например stoian petrov . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Стоян Петров услуги написани на кирилица Психолог и консултант при хранителни нарушения или с латиница psiholog i konsultant pri hranitelni narusheniia . Стоян Петров има обекти в следните градове: Пловдив или на латиница plovdiv . Можете да се свържете с Стоян Петров по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Стоян Петров е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »