Свети Йосиф Дом за възрастни хора

Калояново, ул. Христо Ботев 8
0885 638 595, 031 23 22 31
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Свети Йосиф

В началото на месец април 2012 г. отвори врати новия
дом за възрастни хора "Св. Йосиф"!












Домът за възрастни хора "Св. Йосиф"








Домът за възрастни хора "Св. Йосиф" се намира в с. Калояново, което отстои на 24 км. северно от гр. Пловдив и на 15 км. южно от курортния гр. Хисар.


Основната цел на ръководството и персонала на Дома е хората настанени при нас да се чувстват уютно в обстановка близка до домашната а ежедневието им да е ангажирано с различни занимания и социални контакти, с цел всеки един от тях да се чувства пълноценен и обичан.


За да постигнем това, ние се стремим да осигурим:

• Морална, духовна и социална подкрепа на домуващите и техните близки.
• Пълноценно и качествено хранене.
• Медицински грижи / лекар и медицински сестри
• Поддържане на добра лична хигиена на домуващите.
• Денонощна обратна връзка с техните близки.


В нашата работа ние се вдъхновяваме от Христовите думи: "Доколкото сте сторили това на едного от тия мои най-малки братя, Мене сте го сторили" /Мат. 25,40/

Заповядайте и ни посетете лично, като просто си уговорите среща. Ние ще се радваме да ви запознаем на място с отличните условия, които предлагаме!







$('#ft-wave').jqFancyTransitions({width: 580, height: 249, effect: 'wave', delay: 3500, navigation: false, links: false, titleOpacity: 0});



За комплекса




Сградата на "Дом за възрастни хора "Св. Йосиф" е специално проектирана и построена за целите си, така че да може оптимално да отговаря на потребностите на възрастните хора, които домуват в нея. Изграждането и започва през 2007 год. и завършва в края на 2011 год.



Разгънатата площ, с която разполага е 950 кв. м., което включва: 4 стаи с едно легло със собствен санитарен възел, и 9 стаи с две легла със собствен санитарен възел.

Всяка от
стаите е оборудвана с нови мебели, SOS система, телевизия и безжичен интернет. За прекарване на свободното време на домуващите и за нуждите на техните социални контакти
на разположение са 2 зали с библиотека и кътове за тихи занимания.
За изготвянето на качествена и вкусна храна "Дом за възрастни хора "Св. Йосиф", разполага със собствена кухня разположена на площ от 85 кв. м. и оборудвана с изцяло нова техника. Храненето се извършва в просторна и светла столова.


Около дома са изградени зелени площи, където възрастните хора могат да се разхождат и да дишат с пълни гърди чистият въздух.











www.dom-svjosif.bg
Профилът на Свети Йосиф е регистриран на адрес в Калояново, ул. Христо Ботев 8. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например sveti josif . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Свети Йосиф услуги написани на кирилица Медицински грижи, Поддържане на лична хигиена или с латиница meditcinski griji, poddarjane na lichna higiena . Свети Йосиф има обекти в следните градове: Калояново или на латиница kaloianovo . Можете да се свържете с Свети Йосиф по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Свети Йосиф е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.