Тавекс ЕООД

София, Адрес: София, бул. Ситняково 48, Serdika Center, ниво -1
(02) 9 888 666, (02) 9 888 666
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Тавекс ЕООД

Тавекс e онлайн платформа за търговия със злато и сребро и онлайн обмен на валута. Златни инвестиционни монети и кюлчета, сребърни инвестиционни монети, както и над 55 валути могат да бъдат закупени бързо, лесно и дискретно. Най-добрите курсове на долар, евро, паунд, рубла, турска лира, швейцарски франк и други. Tavex е единствената борса за инвестиционно злато и сребро в България, с офиси в София, Варна, Пловдив и Бургас.
Профилът на Тавекс ЕООД е регистриран на адрес в София, Адрес: София, бул. Ситняково 48, Serdika Center, ниво -1. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например taveks eood . Тавекс ЕООД има обекти в следните градове: София, София, София, София, Варна, Пловдив, Бургас или на латиница sofiia, sofiia, sofiia, sofiia, varna, plovdiv, burgas . Можете да се свържете с Тавекс ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Тавекс ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »