Център за професионално обучение "Хармония"

София, жк Овча купел, ул. Монтевидео 21
0884 / 616 268, 02 955 9806
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Център за професионално обучение "Хармония"

Обучения по професии, чужди езици, ключови компетентности – квалифицирани преподаватели, модерни форми на обучение: дистанционна, задочна, смесена, присъствена. Обучения с ваучери и срещу заплащане. Възможности за обучение в над 140 професии! Посетете нашият сайт www.obuchavame.com за повече информация.
Профилът на Център за професионално обучение "Хармония" е регистриран на адрес в София, жк Овча купел, ул. Монтевидео 21. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например tcentar za profesionalno obuchenie "harmoniia" . Можете да се свържете с Център за професионално обучение "Хармония" по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Център за професионално обучение "Хармония" е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »