ЦПО „Хармония“

София, жк Овча купел, ул. Монтевидео 21
0884 / 616 268, 02 955 9806
Продукти Услуги    

Описание на дейността на ЦПО „Хармония“

ЦПО "Хармония" е лицензиран доставчик на обучение и предлага професионално обучениe , обучение по чужди езици, ключови компетентности с квалифицирани преподаватели и форми на обучение от вкъщи: дистанционно обучение, задочно, смесено или присъствено при нас. Обучения с ваучери и срещу заплащане. Възможности за качествено обучение в над 140 професии! Посетете нашият сайт http://www.obuchavame.com сега за повече информация.
Профилът на ЦПО „Хармония“ е регистриран на адрес в София, жк Овча купел, ул. Монтевидео 21. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например tcpo „harmoniia“ . Можете да се свържете с ЦПО „Хармония“ по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на ЦПО „Хармония“ е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »