ЦПО Интера ООДСеминари, Решаване на спорове

Пловдив, гр. Пловдив, ул."Варна" 36
0885444462
Продукти Услуги    

Описание на дейността на ЦПО Интера ООД

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ “ИНТЕРА“ ООД разполага с експертен екип от преподаватели с опит в разработването на различни обучителни програми и използването на иновативни и интерактивни методи на преподаване благодарение на който осъществява квалификация и преквалификация на човешки ресурси и професионална подготовка за работа по едни от най – актуалните за момента професии в страната и в чужбина.
Профилът на ЦПО Интера ООД е регистриран на адрес в Пловдив, гр. Пловдив, ул."Варна" 36. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например tcpo intera ood . Можете да се свържете с ЦПО Интера ООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на ЦПО Интера ООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »