ТОНУС КЛУБ ВАРНА ЕООДДамнски фитнес клуб Варна

Варна, жк. Свети Никола-2 94, ет. 1
0877 323 492
Продукти Услуги    

Описание на дейността на ТОНУС КЛУБ ВАРНА ЕООД

Тонус Клуб е първият фитнес за жени в град Варна, предлагащ специални уреди произведени в Германия, гарантиран ефект и качество в резултатите и обслужването.
Профилът на ТОНУС КЛУБ ВАРНА ЕООД е регистриран на адрес в Варна, жк. Свети Никола-2 94, ет. 1. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например tonus klub varna eood . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от ТОНУС КЛУБ ВАРНА ЕООД услуги написани на кирилица Ултразвукова Кавитация, Липфодренажни очила или с латиница ultrazvukova kavitatciia, lipfodrenajni ochila . ТОНУС КЛУБ ВАРНА ЕООД има обекти в следните градове: Варна или на латиница varna . Можете да се свържете с ТОНУС КЛУБ ВАРНА ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на ТОНУС КЛУБ ВАРНА ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »