Училище по плуване Жабоците

София, ул. Емилиян Станев 2А
0888880388
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Училище по плуване Жабоците

Училище по плуване "Жабоците" е създадено за всеки, който иска да се научи да плува добре. Инструкторите са квалифицирани, завършили НСА "Васил Левски", с дългогодишен опит в обучението по плуване на деца и възрастни и с индивидуален подход към всеки ученик. Обучението се извършва в две форми, групово обучение и индивидуално обучение.
Профилът на Училище по плуване Жабоците е регистриран на адрес в София, ул. Емилиян Станев 2А. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например uchilishte po pluvane jabotcite . Можете да се свържете с Училище по плуване Жабоците по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Училище по плуване Жабоците е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »