Василев Секюрити ЕООД

Луковит, Възраждане 24
0879002256
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Василев Секюрити ЕООД

Фирмата предлага комплексно и професионално обслужване – консултиране, проектиране, изграждане и поддръжка на широк спектър охранителни системи: видеонаблюдение, алармени системи, пожароизвестяване, контрол на достъп, видеодомофони, периметрова охрана.

Предлаганите услуги извършваме на територията на Северна България, в областите Ловеч, Плевен, Враца, Велико Търново, Габрово, населените места в тях и област София.
Профилът на Василев Секюрити ЕООД е регистриран на адрес в Луковит, Възраждане 24. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например vasilev sekiuriti eood . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Василев Секюрити ЕООД услуги написани на кирилица Монтаж на охранителни системи или с латиница montaj na ohranitelni sistemi . Василев Секюрити ЕООД има обекти в следните градове: Луковит или на латиница lukovit . Можете да се свържете с Василев Секюрити ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Василев Секюрити ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »