Ви Макс ЕООД

София, София
0896447840, 0896447840
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Ви Макс ЕООД

Вашата сигурност е напълно гарантирана в лицето на Ви Макс. Това е партньорът, на който можете да се доверите напълно при изграждане на различни по вид системи за сигурност и контрол на достъпа. Бариери, турникети, електронни заключвания и системи за контрол на достъпа – най-важните съоръжения, проектирани, предоставени и внедрени от доказан специалист.
Профилът на Ви Макс ЕООД е регистриран на адрес в София, София. Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например vi maks eood . Можете да се свържете с Ви Макс ЕООД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Ви Макс ЕООД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.


 
 

Ukazatel.bg във Facebook

Станете наши приятели във Facebook, като харесате нашата страница. Помогнете ни да развием Национален бизнес указател, за да помагаме на повече хора да намират

лесно и удобно продуктите и услугите, от които се нуждаят.С цел подобряване на услугите, Ukazatel.bg използва "бисквитки". вижте повече тук »