Строителна механизация АДБезизкопни технологии Строителство

Казанлък, Язовирно селище "Копринка"
0884 163 077, 0431 64143
Продукти Услуги    

Описание на дейността на Строителна механизация АД

Строителна механизация АД е частна фирма, регистрирана през 1996 г., осъществяваща дейност основно в сферата на безизкопните технологии.

Безизкопни технологии е общо наименование на група технологии за изграждане на нови тръбопроводи или рехабилитация на съществуващи такива без да се копаят традиционните изкопи и се избягват свързаните с тях неудобства.
Профилът на Строителна механизация АД е регистриран на адрес в Казанлък, Язовирно селище "Копринка". Може да сте попаднали тук като сте изписали името с латински букви, като например stroitelna mehanizatciia ad . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Строителна механизация АД услуги написани на кирилица Безизкопни технологии, Ремонт на машини, възли и агрегати. Рециклиране на пътно-строителна техника или с латиница bezizkopni tehnologii, remont na mashini, vazli i agregati. retciklirane na patno-stroitelna tehnika . Възможно е също да сте търсили някой от предлаганите от Строителна механизация АД продукти написани на кирилица Машини за рехабилитация на тръбопроводи, Оборудване за пречиствателни станции или с латиница mashini za rehabilitatciia na traboprovodi, oborudvane za prechistvatelni stantcii . Можете да се свържете с Строителна механизация АД по телефон или на място или да им изпратите запитване от тук. Ако мислите, че профила на Строителна механизация АД е неактуален или фалшив, моля свържете се с нас.